Over de stage

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste creatieve alleskunner die onze Creatie afdeling gaat ondersteunen in de breedste zin van het woord. Je zult je bezighouden met de ondersteuning in het ontwikkelen van betekenisvolle concepten, het zoeken naar pakkend beeld en jezelf bedelven in onderzoek. Je bent een creatief persoon die precies weet wat er speelt in de creatieve scene en die dit om weet te zetten in pakkende concepten. Je woont bij voorkeur in Den Haag of de directe omgeving hiervan. Je kent de basis design skills en bent een inspirerende schrijver (dit laatste is een must).

 

Wat ga je doen als productie stagiair?

  • Collega’s inspireren met jouw inzichten
  • Waanzinnig veel leren
  • Een stagevergoeding verdienen
  • Start van stage: September (eerder is in overleg mogelijk)

Wat we jou kunnen bieden

  • Topkantoor in hartje Den Haag op loopafstand van Lange Voorhout, Denneweg, de Plaats, Noordeinde en het Binnenhof
  • Dagelijks vers gemalen koffie en vers fruit
  • Teamlunch
  • Tafeltennis
  • Borrels en teamuitjes
  • Ons eigen dakterras met uitzicht over de stad

Over Young Media

Bij Young Media geloven we in de kracht van onze merken en in de mogelijkheid om impact te maken. Ons bereik is groot en we verbinden wekelijks op grote schaal kijkers, lezers en luisteraars via onze merken, platforms en media-uitingen. We staan bekend om onze creativiteit, innovatie en vermogen om trends te signaleren en om te zetten in aansprekende content. De combinatie van ons bereik en onze ondernemende kracht, maakt dat wij bestaande mediamerken verder uit kunnen groeien tot leiders in de media. Wij investeren om te groeien.

Young Media is onderdeel van Young Venture Group. Denk je aan ondernemen dan denk je aan Young! We zijn ondernemers met opgestroopte mouwen die investeren. Bij ons werken doortastende professionals. Mensen die gemotiveerd, leergierig en integer zijn. We zijn aanpakkers, doeners, we fixen dingen. We overwinnen obstakels, we vinden oplossingen en leveren resultaten. Maar boven alles werken we samen. Bij ons is geen enkel persoon groter dan het team. We zijn een enthousiast en gedreven team, met groei ambitie werkend in een dynamische omgeving.

In gesprek

Ben je er klaar voor om je ervaring in een volledig nieuw mediabedrijf los te laten? Reageer hier via LinkedIn of via werkenbij@young.media

Young Media is een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit waardeert. Wij moedigen iedereen aan om te solliciteren.
All rights reserved © 2024 Young Venture Group