Over de stage

Wij zijn op zoek naar een productie talent met een goede dosis energie en die van aanpakken houdt. Iemand die goed kan plannen, initiatief toont en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je zal het Young Media team ondersteunen bij het produceren van diverse media concepten.Wij houden van goede ideeën en creatieve oplossingen. Je moet stevig in je schoenen staan, geen 9-5 mentaliteit hebben en uitdagingen willen omarmen. Je bent klaar om jezelf te ontwikkelen binnen een mediabedrijf met eigenzinnige ideeën, grote plannen en bijzondere opdrachten.

Wat ga je doen als productie stagiair?

  • Collega’s inspireren met jouw inzichten
  • Waanzinnig veel leren
  • Een stagevergoeding verdienen
  • Start van stage: September (eerder is in overleg mogelijk)

Wat we jou kunnen bieden

  • Topkantoor in hartje Den Haag op loopafstand van Lange Voorhout, Denneweg, de Plaats, Noordeinde en het Binnenhof
  • Dagelijks vers gemalen koffie en vers fruit
  • Teamlunch
  • Tafeltennis
  • Borrels en teamuitjes
  • Ons eigen dakterras met uitzicht over de stad

 

Over Young Media

Bij Young Media geloven we in de kracht van onze merken en in de mogelijkheid om impact te maken. Ons bereik is groot en we verbinden wekelijks op grote schaal kijkers, lezers en luisteraars via onze merken, platforms en media-uitingen. We staan bekend om onze creativiteit, innovatie en vermogen om trends te signaleren en om te zetten in aansprekende content. De combinatie van ons bereik en onze ondernemende kracht, maakt dat wij bestaande mediamerken verder uit kunnen groeien tot leiders in de media. Wij investeren om te groeien.

Young Media is onderdeel van Young Venture Group. Denk je aan ondernemen dan denk je aan Young! We zijn ondernemers met opgestroopte mouwen die investeren. Bij ons werken doortastende professionals. Mensen die gemotiveerd, leergierig en integer zijn. We zijn aanpakkers, doeners, we fixen dingen. We overwinnen obstakels, we vinden oplossingen en leveren resultaten. Maar boven alles werken we samen. Bij ons is geen enkel persoon groter dan het team. We zijn een enthousiast en gedreven team, met groei ambitie werkend in een dynamische omgeving.

In gesprek

Ben je er klaar voor om je ervaring in een volledig nieuw mediabedrijf los te laten? Reageer hier via LinkedIn of via werkenbij@young.media

Young Media is een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit waardeert. Wij moedigen iedereen aan om te solliciteren.All rights reserved © 2024 Young Venture Group