Young Business Award

The largest scale-up competition in the Netherlands

De Young Business Award is een jaarlijkse competitie waarin veelbelovende start-ups en scale-ups strijden om de titel van ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’. Het event wordt op televisie uitgezonden en trekt landelijke aandacht. De winnaar van de AFAS Young Business Award wint niet alleen de titel van ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’. De winnaar krijgt bovendien profesionele ondersteuning om groeigeld op te halen bij de 30+ aangesloten venture capital fondsen.

Young Media, als trotse partner van de Young Business Award, speelt een sleutelrol in het promoten en ondersteunen van deze innovatieve competitie, waarbij we ons richten op het vergroten van de zichtbaarheid en impact van deze jonge ondernemingen.

Als main partner van de Young Business Award, brengt Young Media zijn expertise in de media naar de competitie. Deze samenwerking benadrukt onze inzet voor het stimuleren van ondernemerschap en het ondersteunen van de groei en ontwikkeling van jonge ondernemingen in Nederland.

Bekijk de website

De merken van young media.

All rights reserved © 2024 Young Venture Group