Young Media is een nieuw en ambitieus multi-platform mediabedrijf dat zich focust op sterke niche mediamerken. Onze titels hebben een scherp oog voor het bijzondere in het alledaagse en dat helpt bij onze missie: marktleider worden in special interest merken met authentieke content en ervaringen die onze doelgroepen bewegen op de momenten die ertoe doen.

Echte betrokkenheid creëren wij door aan te sluiten bij wat mensen beweegt, en vanuit die filosofie bouwen we authentieke merken. VGVisie, met een indrukwekkend bereik van 16.000 vastgoedprofessionals op LinkedIn, 6.500 magazinelezers en 13.500 dagelijkse nieuwsbriefontvangers, en The Post Online, die een community van ruim 100.000 mensen samenbrengt, zijn voorbeelden van hoe we betrokken doelgroepen bedienen rond sterke merken. Bij Young Media draait alles om het bundelen van krachten van communitybouwers, storytellers en technologie-experts en maximale aandacht voor groei. Want: wat je aandacht geeft, groeit. 

Ben je ondernemer en wil je meer weten over onze werkwijze? Lees hier verder of laat een bericht achter. We gaan graag met je in gesprek hoe we elkaar kunnen versterken.

Ben je adverteerder en wil je meer over onze aanpak weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

All rights reserved © 2024 Young Venture Group