VG Visie

Mensen maken de stad

VG Visie biedt hoge kwaliteit in beeld en tekst, en heeft diepgang. De tone of voice is intelligent en inspirerend. De inhoud van VG Visie prikkelt, raakt, verleidt en relativeert. VG Visie is scherp in haar opiniërende artikelen en visieverhalen van top-vakgenoten in de vastgoedbranche en verbindt de uitgifte van magazines aan drie topevents.

VG Visie heeft als USP actuele onderwerpen en visies van topondernemers, bestuurders en stakeholders over datgene wat allen met elkaar verbindt en waar alle visies samenkomen: de stad.

VG Visie biedt achtergronden, reportages, interviews, analyses, onderzoek, trends en debat. En zal dat blijven doen. De onderwerpen zullen een nog inhoudelijkere vorm krijgen, welke past bij de huidige tijd, die zich kenmerkt door overvolle agenda’s en een hoog ambitieniveau van professionals. Mis de essentiële inspiratie van vakgenoten niet.
Word nu abonnee voor € 195,- excl BTW. Als welkomstcadeau ontvangt u een entreebewijs voor de Provada voor drie dagen op 13, 14 en 15 juni 2023 t.w.v. € 215,-.

Bekijk de website

De merken van young media.

All rights reserved © 2024 Young Venture Group