Overname VGVisie

VG Visie, het toonaangevende Nederlandse vastgoedvakblad, is overgenomen door Young Venture Group en valt nu onder de paraplu van Young Media. Erwin Asselman blijft in zijn functie en zal de redactionele leiding blijven geven.

Volgens Erwin Asselman is deze overname een mooie kans voor VG Visie om verder te groeien en uit te breiden: “De klik met Wim voelde vanaf het begin goed. Deze samenwerking met Young Venture Group biedt ons de mogelijkheid om ons bereik, zowel online als in print, te vergroten en ons te richten op nieuwe doelgroepen. We zijn verheugd om deel uit te maken van de Young Media-familie en we kijken ernaar uit om samen te werken aan nieuwe en vooruitstrevende projecten.”

Wim de Jong van The Young Venture Group: “Wij zijn blij om VG Visie toe te voegen aan ons portfolio van media activiteiten. VG Visie heeft een sterke reputatie opgebouwd in de vastgoedsector en we zijn er trots op om met Erwin samen te werken om deze positie als leider in vastgoedmedia verder uit te bouwen.”

De overname van VG Visie door Young Venture Group is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven en zal de weg vrijmaken voor verdere groei en expansie voor Young Media.

All rights reserved © 2024 Young Venture Group