TPO nu onderdeel van Young Media, zet in op diepgaande journalistiek

Young Media heeft The Post Online (TPO) overgenomen, een belangrijke stap in de uitbreiding van zijn mediaportefeuille. De overname is in lijn met de missie van Young Media om dynamische media-merken te bouwen die mensen echt verder helpen.

Bert Brussen, founder van TPO:

“Ik ben enthousiast om met TPO onderdeel te worden van Young Media. Het landschap van de media verandert snel, en door deel uit te maken van Young Media kunnen we flexibeler en sneller inspelen op de behoeften van onze lezers. Het is een stap richting een duurzamere toekomst voor TPO.”

Gert-Jan Lasterie, CEO Young Media:
“We zijn erg blij TPO te verwelkomen in onze groeiende familie van media-merken. De dynamiek in het medialandschap en de veranderende nieuwsconsumptie bieden een vruchtbare grond voor TPO om zich verder te ontwikkelen. We willen inspelen op de groeiende behoefte aan transparante, onafhankelijke berichtgeving. We geloven sterk in samenwerking en de kracht van diversiteit. Met TPO aan onze zijde, zijn we nog beter uitgerust om onze lezers een breed scala aan perspectieven te bieden.”

Toekomstplannen
De samenvoeging van Young Media en TPO is meer dan alleen een zakelijke overeenkomst; het is een bundeling van visies. Young Media plant de ontwikkeling van nieuwe apps en diensten, terwijl TPO de mogelijkheid krijgt om hun journalistieke bereik te vergroten door gebruik te maken van de technologische infrastructuur van Young Media. Het einddoel? Een mediabedrijf dat klaar is voor de uitdagingen van de 21e eeuw.

All rights reserved © 2024 Young Venture Group