VG Visie lanceert nieuw concept op Provada 2024 

Tijdens de Provada 2024 lanceert VG Visie een nieuw concept dat de vastgoedwereld zal veranderen. Het platform introduceert een nieuwe abonnementsvorm, genaamd VG Visie Daily, waarmee abonnees elke dag toegang krijgen tot vers vastgoednieuws. Hiermee zet VG Visie een belangrijke stap naar het dagelijks leveren van hoogwaardige journalistiek binnen de vastgoedsector.

Het nieuwe abonnementsmodel, VG Visie Daily, stelt abonnees in staat om elke dag het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt te volgen. Hiermee speelt VG Visie in op de groeiende vraag naar real-time informatie en biedt het abonnees de mogelijkheid om altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends, analyses en opinies binnen de sector. Het platform voegt daarbij haar kernwaarden van journalistieke onafhankelijkheid en objectiviteit toe, terwijl het inspeelt op de groeiende vraag naar real-time informatie binnen de vastgoedmarkt.

Naast de lancering van VG Visie Daily zal Roelof Hemmen, bekend van zijn werk als journalist en presentator, aanwezig zijn op de Provada om interviews af te nemen voor VG Visie. Hemmen zal prominente figuren uit de vastgoedwereld spreken en hun inzichten delen over de huidige stand van zaken en toekomstige ontwikkelingen binnen de sector.

Tijdens de Provada zal ook de zomereditie van VG Visie worden uitgedeeld. Deze editie biedt waardevolle analyses, achtergrondverhalen en opinies over de laatste ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt en is een must-read voor iedereen die actief is in de sector.

VG Visie kijkt ernaar uit om aanwezig te zijn op de Provada 2024, impact te maken en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met VG Visie Daily. Je kan ons vinden in hal 12, stand 11. 

All rights reserved © 2024 Young Venture Group