Young Media lanceert nieuwe podcastserie: “Met Grenzeloze Ambitie”

Young Media gaat een nieuwe podcast tak lanceren, de eerste serie zal gaan heten “Met Grenzeloze Ambitie”. Deze nieuwe podcast serie biedt een kijkje in het leven van topondernemers die opmerkelijk succes hebben behaald door grenzen te verleggen en uitdagingen te overwinnen.

In het eerste seizoen “Met Grenzeloze Ambitie” gaat host Wietze Smid in gesprek met 10 topondernemers over doorzettingsvermogen, drive, zaken doen en de opwinding van het ondernemerschap. De podcast serie belicht de menselijke kant van succesvol ondernemen en biedt diepgaande inzichten in wat er nodig is om je dromen waar te maken.

De gesprekken zijn doorspekt met verhalen en adviezen over het stellen van doelen, het overwinnen van obstakels, veerkracht, mindset-veranderingen, productiviteitshacks en levensstijlgewoonten voor succes. Elke aflevering duurt ongeveer 45 minuten en wordt gefilmd, met video’s die beschikbaar zijn op de eigen kanalen van Young Media.

Wietze Smid, een bekende naam in de wereld van media en communicatie, zal de rol van gastheer op zich nemen. Met een schat aan ervaring als redacteur, verslaggever en presentator bij Radio West, en als stadionspeaker van ADO Den Haag, is Wietze de perfecte gastheer voor deze inspirerende gesprekken.

In elke aflevering schuiven succesvolle ondernemers aan, echte toppers die de geest van grenzeloze ambitie belichamen. Ze delen hun verhalen over het najagen van hun dromen, het overwinnen van tegenslagen en het behalen van buitengewone successen.

“Met Grenzeloze Ambitie” is bedoeld voor ambitieuze luisteraars die streven naar succes in hun persoonlijke of professionele leven. Of je nu een ondernemer bent, een carrière-gedreven individu, of gewoon op zoek bent naar inspiratie en motivatie, deze podcastserie biedt voor elk wat wils.

Young Media nodigt je uit om deel te nemen aan deze opwindende reis en je eigen grenzen te verleggen met “Met Grenzeloze Ambitie”.

All rights reserved © 2024 Young Venture Group